Välkommen till Demoleringsgruppen!

Om oss

Vi är din pålitliga partner när det kommer till professionell rivning, sanering, håltagning och betongsågning. Med års erfarenhet och en passion för att leverera högkvalitativa resultat, är vi stolta över att vara en ledande aktör inom vår bransch.

Hör av dig!

Kontakta oss för kostnadsfri offert eller rådgivning.

Rivning

Vi är experter på att riva och ta bort allt från mindre konstruktioner till stora industriella anläggningar. Vår erfarna personal och toppmoderna utrustning säkerställer en effektiv och säker rivningsprocess.

Sanering

Vi hanterar säkert och ansvarsfullt sanering av farliga ämnen och förorenade områden. Vår höga standard när det gäller säkerhet och miljö gör oss till det självklara valet för saneringsprojekt.

Håltagning

Vi specialiserar oss på exakt håltagning för olika ändamål, från installation av rör och kablar till ventilationssystem. Vårt kunnande och vårt precisionssystem garanterar perfekta resultat.

Betongsågning

Vi erbjuder noggrann betongsågning för att skapa öppningar, öppningar och andra skräddarsydda lösningar i betongkonstruktioner. Vårt team är skickligt och utrustat med de senaste teknikerna och maskinerna.
Demoleringsgruppen river gammal byggnad med grävmaskin

Över 20 års erfarenhet, ta hjälp av proffs!

Vi prioriterar säkerheten

Säkerheten är alltid vår högsta prioritet. Rivningsarbete innebär betydande risker, och vi tar dessa på största allvar. Våra team består av erfarna och utbildade yrkesmän som arbetar enligt strikta säkerhetsprotokoll. Vi använder oss av den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att alla våra projekt genomförs på ett säkert och effektivt sätt. Vårt mål är inte bara att riva byggnader, utan att göra det på ett sätt som tjänar samhället och miljön. Genom att arbeta nära våra kunder, lyssna på deras behov och önskemål, strävar vi efter att leverera tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar deras förväntningar. Vårt engagemang för kvalitet, säkerhet och miljöhänsyn genomsyrar allt vi gör.

Kontakta oss för att få hjälp med rivning

Vi på Demoleringsgruppen är stolta över att kunna erbjuda säker, kostnadseffektiv och miljövänlig rivning. Genom vårt arbete bidrar vi till att forma städer och samhällen, förbereda mark för nya projekt och skapa en hållbar framtid. Vårt arbete är en avgörande del i byggprocessen, och vi är stolta över att vara en pålitlig partner för våra kunder, oavsett projektets omfattning eller komplexitet. Med vårt fokus på kvalitet, säkerhet och miljöhänsyn, är vi engagerade i att utföra varje projekt på det mest ansvarsfulla och effektiva sättet.

Våra tjänster

Här nedanför kan du se några av våra tjänster vi kan erbjuda

Demoleringsgruppen river gammalt hus
Rivning
Rivning är en viktig och komplex process som spelar en central roll inom bygg- och fastighetsbranschen.
Betongborrning
Håltagning

Håltagning är en fundamental process inom bygg- och rivningsbranschen, en konstform som kräver precision och expertis.

Betongsågning i regi av demoleringsgruppen
Betongsågning
Betongsågning är en specialiserad och tekniskt avancerad process som krävs inom bygg- och rivningsbranschen.
Asbest sanering
Sanering
Sanering är en kritisk process som omfattar mer än bara rengöring; det handlar om att noggrant rensa och göra byggnader och områden säkra från farliga och giftiga ämnen.